Ota yhteyttä
Hakusanamainonta

Hakusanamainonta eli SEM – Tehokkain tapa näkyä hakukoneissa

 

Hakusanamainonta on digitaalisen markkinoinnin menetelmä, jossa hakukoneyhtiöiltä ostetaan mainostilaa halutuilla avainsanoilla.

Suomessa tunnetuin hakusanamainonnan menetelmä on Googlen hauissa käytettävä Google AdWords -mainonta. Googlen lisäksi hakusanamainontaa on kannattavaa toteuttaa Bing -hakukoneessa.

 

Hakusanamainonta

 

Hakusanamainonnassa hakukoneyhtiöille maksetaan, kun joku klikkaa hakutuloksissa näkyvää mainostasi. Klikkauksesta maksettava hinta riippuu kilpailutilanteesta mainostamillasi avainsanoilla sekä mainoskampanjan laadukkuudesta.

 

Haluatko apua tehokkaan hakusanamainonnan toteuttamisessa? Ota yhteyttä, niin rakennetaan yhdessä toimiva kokonaisuus!

 

Hakusanamainonnan hyödyt

Oikein toteutettuna hakusanamainonta on erittäin tehokas tapa markkinoida tuotteita ja palveluita. Jotta voimme rakentaa mahdollisimman tehokkaan mainoskampanjan, tulee meidän huomioida kaikki oleelliset seikat liiketoiminnastasi sekä asiakkaiden käyttäytymisestä.

Hakusanamainonta on kohdennettavissa todella tarkasti. Kohdentamisessa käytetään useita eri ominaisuuksia, kuten esimerkiksi

  • avainsanakohdennus – näytään vain hauissa, jotka ovat relevantteja liiketoiminnalle
  • sijaintikohdennus – määritetään mainonta näkymään vain ihmisille, jotka sijaitsevat liiketoiminnallesi oleellisilla alueilla
  • aikakohdennus – näytetään mainoksia vain silloin, kun se on liiketoiminnan kannalta järkevää

 

Hakusanamainonnan yksi ehdottomasti parhaista ominaisuuksista on nopeus saavuttaa asiakkaita. Kun hakusanamainonnan kampanja on luotu, voidaan mainonta kytkeä päälle ja potentiaaliset asiakkaat näkevät mainoksesi hakutulossivuilla.

 

Hakusanamainonta vaatii työtä ja optimointia

Kuten monessa muussakin asiassa, hakusanamainontaa voi tehdä kustannustehokkaasti tai ”haulikolla pimeyteen” menetelmällä. Me kannatamme kustannustehokasta vaihtoehtoa. Kustannustehokkaassa vaihtoehdossa mainoskampanjaa optimoidaan jatkuvasti tehokkaammaksi

  • testaamalla avainsanoja
  • optimoimalla mainostekstejä
  • hyödyntämällä uusia ominaisuuksia
  • analysoimalla kävijäliikennettä

 

Optimoinnin työkaluna käytämme sivustollenne asennettua tai toimestamme asennettavaa Web-analytiikkaa. Tietysti vuosien kokemuksestamme hakusanamainonnan parissa ei ole haittaa.

Älä siis raavi päätäsi enempää, vaan ota yhteyttä ja anna meidän auttaa!

Holla Online
Holla Online Oy
Aleksanterinkatu 17 A 3 krs.
15110 Lahti
  info@holla.fi