Ota yhteyttä
Verkkosivut ja ohjelmistot

Yrityksesi vaatimuksia vastaavat verkkosivut ja ohjelmistot

Jotta asiakkaillemme olisi mahdollisimman helppoa tukea liiketoimintaansa verkon avulla, tarjoamme digitaalisen markkinoinnin lisäksi yrityksille uniikkia ohjelmistokehitystä sekä kotisivujen ja verkkokauppojen toteutusta. Kaikki toteutukset suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja meidän tehtävänämme on koodin lisäksi tarjota näkemyksiä parhaista, liiketoimintaa tukevista toteutustavoista.

Avoimen lähdekoodin verkkosivustot

 

Kotisivut yritykselle

Eikö yritykselläsi ole vielä kotisivuja tai olemassa oleva sivustonne vaatii päivittämistä nykyaikaisemmaksi? Me toteutamme erittäin monipuolisesti muokattavat kotisivut yritykselle. Kotisivutoteutus voidaan rakentaa avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmällä, kuten WordPressilla tai Drupalilla. Me autamme löytämään parhaan alustan yrityksesi tarpeisiin.

Jotta yritykesi verkkosivuista olisi liiketoiminnallesi hyötyä, tulee asiakkaan löytää sivustollesi eikö totta? Meillä on usean vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja tarjoamme yrityksellesi konsultointia myös tällä osa-alueella. Saat siis kokonaisvaltaiset ratkaisut verkkoon kauttamme. Toteuttamamme kotisivut tukevat kaikilta osin digitaalista markkinointia, kuten hakukoneoptimointia.

Lue lisää kotisivutoteutuksista

Verkkokauppa yritykselle

Asiakkaiden siirtyessä yhä enemmän verkkoon, tulee myös yritystoiminta siirtää sinne missä asiakkaat ovat. Jos liiketoimintaasi kuuluu selkeästi hinnoitellut tuotteet tai palvelut joita voi verkossa tarjota, verkkokauppa on hyvä tapa kasvattaa liiketoimintaasi. Toteuttamamme verkkokaupat pohjautuvat avoimeen lähdekoodiin ja niiden avulla pystymme toteuttamaan verkkokaupan yrityksesi tarpeiden mukaan.

WooCommerce on WordPressin pohjalle rakennettu verkkokauppa, joka soveltuu hyvin pienen verkkokaupan toteuttamiseen kustannustehokkaasti. Alusta soveltuu varsinkin sellaisille yrityksille, joilla verkkokauppa ei näyttele pääroolia, vaan toimii liiketoiminnan tukena. Jos liiketoimintasi perustuu täysin verkkokauppatoimintaan, on tarjoamamme Magento -verkkokauppa parempi ratkaisu.

Magento on erittäin kattava verkkokauppa-alusta, joka on mahdollista integroida useisiin eri järjestelmiin. Se tarjoaa verkkokaupallesi myös kansainvälisen tuen kieli-, valuutta-, verokanta-, maksu- ja toimitustapa-asetuksineen.

Lue lisää verkkokaupparatkaisuista

Ohjelmistokehitys

Aina eivät valmiit sovellusratkaisut riitä täyttämään yrityksen liiketoiminnallisia tarpeita ja kun yritys joutuu muuttamaan toimintapaansa sovelluksen vuoksi, ollaan väärällä tiellä. Tarjoamamme ohjelmistokehitys lähtee liikkeelle yrityksesi tarpeista, vaatimuksista ja toiveista. Tiiviillä vuorovaikutuksella päästään ohjelmistokehityksessä haluttuun lopputulokseen.

Meidän ammattitaitoon voit luottaa! Ohjelmistokehityksessä noudatamme hyväksi todettuja menetelmiä ja meille tärkeää on asiakastyytyväisyys.

Lue lisää ohjelmistokehityksestämme

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Holla Online
Holla Online Oy
Aleksanterinkatu 17 A 3 krs.
15110 Lahti
  info@holla.fi