Ota yhteyttä
Drupal-sivustot

Drupal-sivusto täyttää yrityksesi korkeat vaatimukset

Drupal on avoimeen lähdekoodiin pohjautuva maksuton julkaisujärjestelmä (CMS). Sillä on kansainvälisesti erittäin laaja käyttäjä- ja kehittäjäyhteisö, joka koostuu miljoonista käyttäjistä. Avoimen lähdekoodin ansiosta Drupalin käyttöönotto ei maksa mitään, eikä siitä tarvitse maksaa kalliita lisenssimaksuja.

Drupal täyttää ominaisuuksien puolesta isommankin yrityksen vaatimukset. Käyttöoikeudet voidaan määrittää sivuston sisällä hyvin tarkalla tasolla. Tarvittavat käyttöoikeudet annetaan roolikohtaisesti ja käyttäjälle voi antaa useamman roolin kerralla. Drupal on tunnettu hyvästä tietoturvasta, josta huolehtii Drupalin aktiivinen tietoturvaryhmä, joka tarjoaa tietoturvapäivityksiä ja raportoi niistä.

Se mikä tekee Drupalista erityisen, on sen hyvä skaalautuvuus sekä integroitavuus muihin järjestelmiin. Drupal taipuu multisite toteutuksiin, intranet/extranet ratkaisuiksi, foorumiksi, kuvagalleriaksi sekä moneen muuhun eri tarpeeseen.

Drupal-sivustot

Drupalista on moneksi

Drupaliin on saatavilla kymmeniä tuhansia ilmaisia, Drupal-yhteisön kehittämiä moduuleja, joilla saadaan Drupal- julkaisujärjestelmää laajennettua yrityksesi tarpeesi mukaan. Drupalissa voi joustavasti määrittää eri tyyppistä sisältöä. Luodut sisältötyypit voidaan esittää sivustolla lukuisin eri tavoin.

Verkkosivujen responsiivinen toteutus Drupalin avulla onnistuu vaivatta, jonka ansiosta varmistat että sivusi kaikki sisältö näkyy oikein myös tablet ja mobiililaitteilla.

Drupal-julkaisujärjestelmä tarjoaa tuen monikielisyyteen ja verkkosivut voidaan kääntää eri kielille. Kielen valinta voidaan tehdä sivuston perusteella tai käyttäjän valinnan mukaan.

Hyvä hakukonenäkyvyys ja sosiaalisen median toiminnot tekevät Drupalista yhden suosituimmista julkaisujärjestelmistä internetissä. Drupalilla rakennettuja suuria verkkosivustoja ovat esimerkiksi Yleisradio, Sanoma, Suomi24, Valkoinen talo, Nike ja France 24.

Onko Drupal yritykselleni soveltuva järjestelmä?

Drupal soveltuu hyvin keskikokoisten verkkopalvelujen toteutuksesta aina laajoihin ja haastaviin toteutuksiin. Drupal voi olla yrityksellesi oikea valinta jos

  • sivuilta vaaditaan hyvää tietoturvaa ja käyttöoikeuksien hallintaa
  • sivuilla on paljon käyttäjiä, liikennettä ja eri tyyppistä sisältöä
  • sivujen täytyy integroitua muihin järjestelmiin
  • tarve on isolle, räätälöidylle verkkopalvelulle
  • verkkosivuja kehitetään ja laajennetaan aktiivisesti

Mikäli yrityksesi tarvitsee ainoastaan yksinkertaiset kotisivut blogilla varustettuna, tässä tapauksessa WordPress on todennäköisesti parempi valinta.

Ota yhteyttä, niin katsotaan olisiko Drupal sinun yrityksellesi sopiva järjestelmä.

Holla Online
Holla Online Oy
Aleksanterinkatu 17 A 3 krs.
15110 Lahti
  info@holla.fi