Ohjelmistokehitys yrityksesi tarpeisiin

Aina eivät valmiit sovellusratkaisut riitä täyttämään yrityksen liiketoiminnallisia tarpeita ja kun yritys joutuu muuttamaan toimintapaansa sovelluksen vuoksi, ollaan väärällä tiellä. Tarjoamamme ohjelmistokehitys lähtee liikkeelle yrityksesi tarpeista, vaatimuksista ja toiveista. Tiiviillä vuorovaikutuksella päästään ohjelmistokehityksessä haluttuun lopputulokseen.

Tyypillisin tarve yksilöidylle ohjelmistolle on kun

  • toimialasi tarpeeseen vastaavia verkkopohjaisia ohjelmistoja ei ole saatavilla
  • ohjelmiston tulee integroitua muihin järjestelmiin
  • tarvitset yrityksellesi toiminnan- tai projektinohjausjärjestelmän
  • yksilöllisellä ohjelmistoratkaisulla haluat erottua muista
  • haluat tarjota asiakkaillesi rajapinnan palveluihisi

Meidän ammattitaitoon voit luottaa! Ohjelmistokehityksessä noudatamme hyväksi todettuja menetelmiä ja meille tärkeää on asiakastyytyväisyys.

Hyvä ohjelmointi-osaaminen sekä monen vuoden kokemuksemme ohjelmistokehityksestä mahdollistavat yksilöidyn ohjelmiston toteuttamisen yrityksellesi nopealla aika-taululla ja kustannustehokkaasti.

Ohjelmistokehitys tapahtuu omalla testipalvelimella ja kun olet täysin tyytyväinen sovellukseen, julkaisemme sen määritellyllä palvelimella. Voimme halutessasi varata ohjelmistolle domainin sekä meidän kautta saat palvelintilan vuokrattua. Toteutamme ohjelmistot aina niin, että mahdollinen jatkokehitys ja laajennettavuus sujuu saumattomasti.

Ota yhteyttä

Mikäli kiinnostuit avustamme, jätä yhteydenottopyyntö. Kerro hieman tarpeistasi joko sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen avulla, niin palaamme asiaan ja sovitaan palaveri.

Ota yhteyttä