Ota yhteyttä
Kotisivut yritykselle

Kotisivut yritykselle nopeasti, laadusta tinkimättä

Kotisivut eivät ole olemassa ainoastaan yritystäsi varten, vaan yrityksesi kotisivut on tehty palvelemaan nykyisiä ja uusia asiakkaita. Yrityksen kotisivut toimivat tehokkaana viestintä- ja markkinointikanavana, hyödyllisenä palautekanavana ja mikä parasta – kotisivut kasvattavat yrityksesi myyntiä!

Kotisivujen tekeminen aloitetaan kartoittamalla yrityksesi tarpeet ja toiveet, joiden perusteella osaamme määrittää teille sopivan julkaisujärjestelmän (CMS) kotisivujen pohjaksi. Julkaisujärjestelmän avulla lisäät ja muokkaat kotisivujesi sisältöä nopeasti ja vaivattomasti.

WordPress on nykyaikainen, kevyt sekä helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä, joka soveltuu useimman yrityksen tarpeeseen. WordPressin avulla saadaan toteuttua kotisivut nopeasti ja kustannustehokkaasti. Kotisivujen eri vaatimuksien kasvaessa Drupal tarjoaa julkaisujärjestelmänä ratkaisut haasteisiin ilman kompromisseja.

Valmistamme yrityksellesi tyylikkäät ja näkyvät kotisivut

Kotisivujen toteutuksessa hyvä käyttökokemus varmistetaan tekemällä kotisivuista responsiiviset. Responsiiviset kotisivut skaalautuvat näytön koon mukaan ja koko nettisivun sisältö näkyy hyvin, oli kyseessä sitten älypuhelin, tabletti tai tietokone. Kotisivuille toteutamme tyylikkään ja modernin ilmeen. Lähetämme aluksi kotisivujen ulkoasusta yhden tai useamman ehdotelman, jossa sinun toiveesi on huomioitu. Lopuksi valitset sinulle sopivan ehdotelman, johon toteutetaan tarpeen mukaan muutostoiveita.

Meiltä saat yrityksesi käyttöön suomenkielisen julkaisujärjestelmän, jonka päivittäinen käyttö ei tuota ongelmia. Saat meiltä myös opastusta käyttöön liittyen. Tarjoamamme julkaisujärjestelmät, WordPress ja Drupal, pohjautuvat avoimeen lähdekoodin, joiden käyttöönotto ei maksa mitään! Avoimen lähdekoodin ansiosta vältetään kalliit lisenssimaksut.

Hakukoneoptimointi on todella tärkeää, otamme sen huomioon kotisivujen suunnittelu- ja toteutusvaiheessa. Hyvä verkkonäkyvyys on avainasemassa, kun asiakkaasi hakevat verkossa tarjoamiasi palveluita.

Muistathan kysyä meiltä myös tarjouksen hakusanamainontaan!

Teemme kotisivujen käyttöönoton sinulle mahdollisemman helpoksi

Meiltä saat kotisivut halutessasi avaimet käteen pakettina, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia nettitunnuksen hankkimisesta ja palvelintilan vuokraamisesta.

Kotisivujen pakettiratkaisussa

  1. Suunnittelemme ja toteutamme kotisivut
  2. Varaamme domainin (.fi, .com, .net, ym…) kotivuille
  3. Vuokraamme palvelintilan kotisivuille
  4. Annamme käyttöönottokoulutusta
  5. Julkaisemme kotisivut
  6. Ylläpidämme sivustoa huolehtien, että julkaisujärjestelmän päivitykset pysyvät ajan tasalla (lisäpalvelu)

Meille asiakastyytyväisyys näyttelee isoa osaa ja koemme, että hyvään lopputulokseen päästään aktiivisella vuorovaikutuksella. Olemme aidosti kiinnostuneita siitä, että kotisivut palvelevat yrityksesi tarpeita mahdollisimman hyvin.

Jos yrityksesi tarvitsee kotisivut jolla tavoitat asiakkaasi, ota yhteyttä!

Holla Online
Holla Online Oy
Aleksanterinkatu 17 A 3 krs.
15110 Lahti
  info@holla.fi