Ota yhteyttä
WordPress kotisivut

WordPress kotisivut – Moderni verkkopalvelualusta yrityksesi käyttöön

WordPress on internetin suosituin julkaisujärjestelmä (CMS) – eikä suotta! Se pohjautuu avoimeen lähdekoodiin ja sen avulla on rakennettu kymmeniä miljoonia verkkosivuja ympäri maailman. WordPress soveltuu alustana erityisen hyvin nopeaan ja helppoon sisällön ylläpitoon. Alunperin WordPress oli tarkoitettu blogialustaksi, mutta ajan myötä siitä on kehitetty täysverinen julkaisujärjestelmä. Lisäksi WordPressille on tarjolla kattava valikoima lisäosia, joiden avulla verkkosivujen toiminnallisuutta voi laajentaa.

Suomenkielinen hallintapaneeli ja selkeä käyttöliittymä tekevät WordPressin käytöstä mutkatonta. Sivujen ja artikkelien päivittäminen onnistuu vaivattomasti WordPressin sisäisellä tekstieditorilla. Ennen julkaisua voit esikatsella lisäämäsi sisällön ja halutessasi voi julkaista sisällön ajastetusti. WordPressin mediakirjaston avulla lisäät kuvat ja videot sisällön sekaan näppärästi. WordPress sisältää myös käyttäjähallinnan, joka mahdollistaa usean käyttäjätunnuksen luonnin henkilökohtaisilla salasanoilla.

Wordpress kotisivut

WordPress on käyttäjä- ja hakukoneystävällinen

WordPress ei vaadi käyttäjältään ylivertaista IT-osaamista. Käyttökokemus vastaa Wordin käyttöä tekstin muotoilun ja kuvien lisäämisen osalta.

WordPress kotisivut voidaan toteuttaa responsiivisiksi, jolloin verkkosivun sisältö näkyy kaikilla päätelaitteilla halutulla tavalla näytön koosta riippumatta. Responsiivisella verkkosivulla taataan hyvä käyttökokemus ja luodaan laatuvaikutelma.

WordPress on valmiiksi varsin hakukoneystävällinen ja muutamalla muutoksella sekä lisäosalla hakukonenäkyvyyttä voidaan parantaa entisestään. Mikäli hakukonenäkyvyys on ensisijaisen tärkeä, niin tarjoamme myös siihen soveltuvat ratkaisut.

Mihin käyttöön WordPress sopii parhaiten?

WordPress soveltuu moneen eri käyttötarkoitukseen, kuten esimerkiksi

  • verkkosivujen julkaisujärjestelmäksi
  • blogialustaksi
  • verkkokaupaksi
  • portfolioksi
  • kuvagalleriaksi

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä mihin WordPress taipuu. WordPress on integroitavissa ulkopuolisiin järjestelmiin, kuten on myös Drupal.

Tärkeintä on alkuun selvittää verkkosivujesi käyttötarkoitus, tarpeet sekä muut vaatimukset. Näiden pohjalta osaamme esittää, mikä on yrityksellesi soveltuvin alusta verkkosivujen ylläpitoon.

Ota meihin yhteyttä, niin selvitetään yrityksellesi sopiva julkaisujärjestelmä!

Holla Online
Holla Online Oy
Aleksanterinkatu 17 A 3 krs.
15110 Lahti
  info@holla.fi