Ota yhteyttä
Ohjelmistokehitys

Ohjelmistokehitys yrityksesi tarpeisiin

Aina eivät valmiit sovellusratkaisut riitä täyttämään yrityksen liiketoiminnallisia tarpeita ja kun yritys joutuu muuttamaan toimintapaansa sovelluksen vuoksi, ollaan väärällä tiellä. Tarjoamamme ohjelmistokehitys lähtee liikkeelle yrityksesi tarpeista, vaatimuksista ja toiveista. Tiiviillä vuorovaikutuksella päästään ohjelmistokehityksessä haluttuun lopputulokseen.

Tyypillisin tarve yksilöidylle ohjelmistolle on kun

  • toimialasi tarpeeseen vastaavia verkkopohjaisia ohjelmistoja ei ole saatavilla
  • ohjelmiston tulee integroitua muihin järjestelmiin
  • tarvitset yrityksellesi toiminnan- tai projektinohjausjärjestelmän
  • yksilöllisellä ohjelmistoratkaisulla haluat erottua muista
  • haluat tarjota asiakkaillesi rajapinnan palveluihisi

Ohjelmistokehitystä kustannustehokkaasti ja valvotusti

Suosimme ohjelmistokehityksessä ketteriä menetelmiä. Ohjelmistokehitys jaetaan yksittäisiin jaksoihin (sprintteihin) ja kun vuorossa oleva sprintti valmistuu, katselmoimme yhdessä yrityksesi kanssa tuotoksen läpi ja annat jokaiselle sprintille erikseen hyväksynnän. Sprinteillä varmistetaan, että ohjelmisto täyttää kohta kohdalta yrityksesi tarpeet ja ohjelmistokehityksen suunta pysyy oikeana. Hyvä ohjelmointi-osaaminen sekä monen vuoden kokemuksemme ohjelmistokehityksestä mahdollistavat yksilöidyn ohjelmiston toteuttamisen yrityksellesi nopealla aika-taululla ja kustannustehokkaasti.

Ohjelmistokehitys

Tehokasta ohjelmistokehitystä vankalla kokemuksella

Toteutamme yksilöidyt ohjelmistot pääosin Symfony2-ohjelmistokehyksen päälle. Symfony2 on PHP-ohjelmointikielelle tehty MVC-pohjainen ohjelmistokehys, joka nopeuttaa huomattavasti sovelluskehitystä. Symfony2 on ilmainen ohjelmistokehys, joka on julkaistu MIT-lisenssillä. Symfony2 on ohjelmistokehykseksi varsin nopea, koska se hyödyntää välimuistia tehokkaasti. Symfony2-ohjelmistokehyksellä on laaja ja aktiivinen kehittäjäyhteisö. Lisäksi sille on saatavilla yhteisön kehittämiä hyödyllisiä laajennuksia.

Meidän ammattitaitoon voit luottaa! Ohjelmistokehityksessä noudatamme hyväksi todettuja menetelmiä ja meille tärkeää on asiakastyytyväisyys. Ohjelmistokehitys tapahtuu omalla testipalvelimella ja kun olet täysin tyytyväinen sovellukseen, julkaisemme sen määritellyllä palvelimella. Voimme halutessasi varata ohjelmistolle domainin sekä meidän kautta saat palvelintilan vuokrattua. Toteutamme ohjelmistot aina niin, että mahdollinen jatkokehitys ja laajennettavuus sujuu saumattomasti.

Lähetä meille tarjouspyyntö, teemme sinulle hyvän tarjouksen!

Holla Online
Holla Online Oy
Aleksanterinkatu 17 A 3 krs.
15110 Lahti
  info@holla.fi